Tarieven

Overzicht tarieven: per 1 Januari 2018

Voor alle sessies wordt één tarief gehanteerd: 50,= voor anderhalfuur, met uitzondering van het Intakegesprek: 30,= voor één uur.

 • Intakegesprek: € 30,- de duur is minimaal één uur.
 • De duur van alle therapieën en overige sessies,  is maximaal anderhalf uur
 • Zelfbeeld Therapie.
 • Regressie Therapie/Innerlijk Kind Therapie.
 • Geleidemeditatie/Hypnotherapie.
 • Psycho-Energetische Therapie.
 • Cognitievetherapie/Mindfulness.
 • Tekentherapie voor kinderen.
 • Coaching en Counseling.
  Onderstaande sessies behoeven geen intakegesprek:
 • Vorig leven sessie.
 • Healing.
 • Intuïtieve sessie.
 • Dromenanalyse.

Tarieven en voorwaarden

De betaling dient contant te geschieden. (nog geen pinbetaling mogelijk).Een afzegging of verschuiving van een besproken consult dient altijd minimaal 24 uur van te voren telefonisch te geschieden. Een vergoeding via de zorgverzekeraar is niet mogelijk, de tarieven zijn daarop aangepast. Bel gerust voor vrijblijvende informatie: 074-8514565.

Collectief Alternatief Therapeuten (CAT)

Sinds 1 januari 2017 is er een nieuwe wet van kracht (WKKGZ) die verplicht dat alle Alternatief Therapeuten aangesloten zijn bij een, door de overheid erkende, organisatie. Na uitgebreid gescreend te zijn is de Hartkamer aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten (zie afbeelding hier boven). Deze organisatie draagt o.a. zorg voor een constante kwaliteitsbewaking. Tevens voldoet De Hartkamer hierdoor volledig aan de nieuwe klachtenwet.

Intakegesprek.

Een Intake gesprek kost 30 euro en duurt minimaal een uur. Het intakegesprek is noodzakelijk om goed, gedegen en professioneel te kunnen werken. In het intakegesprek bespreken we het probleem, en vaak wordt al snel duidelijk wat de rode draad in uw leven is, waarom u bijvoorbeeld steeds tegen de zelfde dingen aan blijft lopen. Hierdoor krijgen we een goed uitgangspunt om de therapie mee te starten. Tevens geef ik alvast een klein voorbeeld hoe de therapie in zijn werk gaat. Het intakegesprek is éénmalig.

Healing.

Tijdens een healing werk ik met het energieveld rondom het lichaam, de aura. Daarom noemen we dit werken met energie ook wel een energetische behandeling. Hierbij worden eventuele blokkades naar boven gehaald en geheeld. Vaak zijn deze blokkades ontstaan door stress of oude emotionele pijn, die zich omgezet heeft in lichamelijke pijn klachten, of bijvoorbeeld energiegebrek. Een healing kan helpen de klachten te verminderen en soms op te lossen. Zie ook onder het kopje "intuïtief" mijn vakopleidingen. Een intakegesprek is niet nodig.

Therapie in het kort.

Zelfbeeldtherapie heeft als doel een positief zelfbeeld te verkrijgen. Hierbij wordt o.a. gewerkt met geleidemeditaties. Regressietherapie: is een vorm van traumatherapie, waarbij met herinneringen wordt gewerkt. Geleidemeditatie/Hypnotherapie: Wordt toegepast bij o.a. een laag zelfbeeld of angsten, Psycho-Energetische Therapie: Het werken met energie, ontspanning, ademhaling en visualisaties, werkt o.a. voor innerlijke balans en lichamelijke klachten. Cognitieve Therapie/Mindfulness: Dit een manier om o.a. te leren minder te piekeren, helpt bij depressie en angstgedachten. Tekentherapie: Deze therapie heeft als doel via het onderbewuste er achter te komen wat het probleem is. Dit is effectief voor kinderen die niet onder woorden kunnen brengen waar het probleem zit. Bovengenoemde therapieën worden voor af gegaan door een intake-gesprek van één uur. Vorig leven sessie: Dit kan als doel hebben te weten te komen waar een steeds terug kerend probleem vandaan komt. Of bijvoorbeeld wanneer je gewoon nieuwsgierig bent naar een vorig leven. Hiervoor is geen intakegesprek nodig. Voor uitgebreide informatie zie ook het kopje "Therapieën enz".

Intuïtieve sessie.

Een intuïtieve reading wordt meestal in gezet wanneer de cliënt een vraag of probleem heeft waar hij/zij zelf niet uitkomt. Middels helder weten, helder horen, en helder zien en helder voelen, kan ik de cliënt helpen inzichten te krijgen in het ontstaan van het probleem en handvatten aanreiken om dit te verbeteren of op te lossen. Zie hiervoor onder het kopje "intuïtief" ook mijn Vakopleidingen. Er zijn meerdere mogelijkheden van intuïtief werken, nog niet alle mogelijkheden zijn genoemd op de website. Mocht u interesse hebben, informeer dan gerust naar de overige mogelijkheden. Een intakegesprek is niet nodig.

Coachingsgesprek.

Coaching is bijvoorbeeld mogelijk m.b.t. de thema's: narcisme, zelfvertrouwen vergroten, in balans komen, gedachtenpatronen veranderen (vaak i,v,m. laag zelfbeeld of lichte depressie). U kunt tevens voor een éénmalig coachingsgesprek kiezen.

Gratis uitgebreide informatie.

Wanneer u nog twijfelt mail dan uw naam en telefoonnummer, ik bel u dan z.s.m. terug en neem de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Mail naar info@dehartkamer.nl of vul het contactformulier in. (zie het kopje contact). Een kleine foto van de praktijk vind u ook onder het kopje: "contact".

Geen verplichtingen.

Van te voren wordt met de cliënt besproken hoeveel sessies er nodig zouden kunnen zijn en de mogelijke frequentie er van. De cliënt kan op elk moment beslissen niet verder te willen gaan of langere tijd tussen de sessies te laten.

Groepstherapie.

Ben je geïntresseerd in betaalbare groepstherapie in de avonduren? Laat het dan zo snel mogelijk weten! Binnenkort starten we. De groepen zijn samengesteld uit minimaal 6 personen, De onderwerpen die aan bod komen zullen zoveel mogelijk toegespitst zijn op wat de betreffende groep op dat moment nodig heeft, Behalve middels gesprekken wordt er ook gewerkt met geleidemeditaties. Heb je belangstelling en wil je meer weten? Bel voor informatie: 074-8514565 of mail naar info@dehartkamer.nl.