Profiel

image-e1449010264131

Wie is Haya

Ik ben Haya Plaggenborg, en ben geboren in 1962 en opgegroeid in Hengelo. Ik ben getrouwd en heb twee zoons. Na mijn middelbare schooltijd heb ik jarenlang gewerkt als secretaresse en administratief medewerkster. Tevens heb ik als au-pair een jaar in Amerika gewerkt en gewoond. Het bijzondere is dat ik woonde in Concord (Massachusets) in dezelfde straat als wijlen de beroemde filosoof en dichter Ralph Waldo Emerson, degene die de prachtige tekst over de bloemen heeft geschreven (zie citaat bovenaan de website). De afgelopen 50 jaar heb ik zowel pieken als ook diepe dalen meegemaakt, Je mag rustig zeggen dat mijn leven, tot op de dag van vandaag, bijzonder veelzijdig en leerzaam is geweest, maar zeker niet zonder zeer moeilijke extremen. Zie ook het kopje: "Narcisme". Door dit alles ben ik enorm geboeid geraakt in de gecompliceerde psyche van de mens. En wat mij steeds opviel is dat mensen altijd bij mij kwamen voor steun of advies bij allerlei problemen, ik kreeg op een dag zelfs de bijnaam “de psycholoog”. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar mogelijkheden om mensen te kunnen helpen en diverse studies heb opgepakt in die richting. Ieder mens maakt dingen mee in zijn/haar leven, maar niet iedereen heeft dezelfde kansen gehad. En gelukkig hebben we allemaal een ander karakter, dus we gaan allemaal weer verschillend om met de dingen in het dagelijks leven. Ik bezit een een gezonde dosis humor en realisme, ik sta graag met beide benen op de grond. Voor mij is duidelijke communicatie een must, alles wat ik doe kan ik uitleggen en verklaren. Ik praat niet in vaagheden, ik hou wel van een heldere, open en eerlijke communicatie. Ik vind het bijzonder mensen te mogen helpen van uit mijn HART! Vandaar de naam De HARTKAMER!

Therapeut en Intuïtief werk.

Als alternatief Therapeut op verschillende vakgebieden, (zie hieronder) help ik de cliënt met de verschillende therapieën. Het therapeutische werk bevat veel voorbereidingstijd en een intake-gesprek. Vaak zijn er meerdere sessies nodig om tot een bevredigend resultaat te komen. Naast het Psycho-Sociale - en Energetische werk , maak ik gebruik van mijn intuïtie en invoelend vermogen. Tijdens een energetische behandeling is het mogelijk dat ik precies "voel" en "weet", wat op dat moment zo belangrijk is voor de cliënt. Hierdoor wordt wat er speelt snel helder en door dit te bespreken met de cliënt kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn om één en ander ten positieve te veranderen.

Diploma's en certificaten

Ik ben in het bezit van de diploma,s: Psycho Energetisch Therapeut(SIO) Hypno- en Regressietherapie, Mindfulness en Cognitieve Therapie (HBO) Mediumschap en Trance Healing Therapeut (HBO) en Kinesiologie/Touch for Health. Ik ben Reiki gecertificeerd en daarnaast heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd op het gebied van alternatieve therapieen.