Tarieven

Overzicht tarieven per 1 januari 2019:

Voor alle sessies geldt één tarief: 50,= euro per sessie van anderhalf uur.  Het intakegesprek kost  30,= euro en de duur is één uur.

                              

  • Zelfbeeld Therapie.
  • Regressie Therapie/Innerlijk Kind Therapie.
  • Geleide-meditatietherapie
  • Psycho-Energetische Therapie.
  • Cognitieve-therapie.
  • Therapie voor narcisme-slachtoffers.
  • Coaching en Counseling.
  •                   Tekentherapie voor kinderen.
  •                   Vorig leven sessie.

Tarieven en voorwaarden

De betaling dient contant te geschieden. (nog geen pinbetaling mogelijk).Een afzegging of verschuiving van een besproken consult dient altijd minimaal 24 uur van te voren telefonisch te geschieden. Een vergoeding via de zorgverzekeraar is niet mogelijk. Bel gerust voor vrijblijvende informatie: 074-8514565.

Collectief Alternatief Therapeuten (CAT)

Sinds 1 januari 2017 is er een nieuwe wet van kracht (WKKGZ) die verplicht dat alle Alternatief Therapeuten aangesloten zijn bij een, door de overheid erkende, organisatie. Na uitgebreid gescreend te zijn is de Hartkamer aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten (zie afbeelding hier boven). Deze organisatie draagt o.a. zorg voor een constante kwaliteitsbewaking. Tevens voldoet De Hartkamer hierdoor volledig aan de nieuwe klachtenwet.

Intakegesprek.

Een Intake gesprek kost 30 euro en duurt minimaal een uur. Het intakegesprek is noodzakelijk om goed, gedegen en professioneel te kunnen werken. In het intakegesprek bespreken we het probleem, en vaak wordt al snel duidelijk wat de rode draad in uw leven is, waarom u bijvoorbeeld steeds tegen de zelfde dingen aan blijft lopen. Hierdoor krijgen we een goed uitgangspunt om de therapie mee te starten. Tevens geef ik alvast een klein voorbeeld hoe de therapie in zijn werk gaat. Het intakegesprek is éénmalig.

Reisinformatie.

Komt u met de auto? Neem op de A1 de afslag Hengelo Noord en u bent ongeveer 1500 meter van de praktijk. Reist u met de trein dan komt u aan op station Hengelo centrum en neemt u bus lijn 11. Het is ongeveer 10 minuten met de bus, de bushalte Schothorsthoek is op 100 meter van de praktijk aan de Klaas de Rookstraat 69.

Therapie in het kort.

Zelfbeeldtherapie heeft als doel een positief zelfbeeld te verkrijgen. Regressietherapie: is een vorm van traumatherapie, waarbij met herinneringen/emoties wordt gewerkt. Geleidemeditatietherapie: Wordt toegepast bij o.a. een laag zelfbeeld of om angsten te verminderen. Psycho-Energetische Therapie: Het werken met energie, ontspanning, ademhaling en visualisaties, werkt o.a. voor innerlijke balans en lichamelijke klachten. Cognitieve Therapie: Dit is een manier om o.a. te leren minder te piekeren. Je leert ingesleten negatieve gedachtenpatronen positief om te buigen. Therapie voor narcisme slachtoffers is een mix van bovenstaande therapieen. Tekentherapie: Deze therapie heeft als doel via het onderbewuste er achter te komen wat het probleem is. Dit is effectief voor kinderen die niet onder woorden kunnen brengen waar het probleem zit. Bovengenoemde therapieën worden voor af gegaan door een intake-gesprek van één uur. Vorig leven sessie: Dit kan als doel hebben te weten te komen waar een steeds terugkerend probleem vandaan komt. Of bijvoorbeeld wanneer je gewoon nieuwsgierig bent naar een vorig leven. Hiervoor is geen intakegesprek nodig. Voor uitgebreide informatie zie ook het kopje "Therapieën enz".

Gratis uitgebreide informatie.

Wanneer u een vraag heeft mail die dan naar info@dehartkamer.nl of vul het contactformulier in. U krijgt dan z.s.m. antwoord. Wilt u een afspraak maken? Voeg dan ook uw telefoonnummer toe, u wordt dan z.s.m. gebeld voor een afspraak.

Coachingsgesprek.

Coaching is bijvoorbeeld mogelijk m.b.t. de thema's: narcisme, zelfvertrouwen vergroten, in balans komen, gedachtenpatronen veranderen (vaak i,v,m. laag zelfbeeld of lichte depressie). U kunt tevens voor een éénmalig coachingsgesprek kiezen.

Geen verplichtingen.

Van te voren wordt besproken hoeveel sessies u ongeveer nodig zult hebben, en de frequentie er van. U beslist uiteindelijk zelf, er zijn geen verplichtingen.