Tarieven.

 

Overzicht tarieven per 1 januari 2023.

Alle sessies duur 1,5 uur = 70 euro.

Intake-gesprek duur minimaal 1 uur30  euro.

Advies gesprekken op locatie of via Zoom; tarief; 1 uur  50 euro, 1 uur elk kwartier extra is 10 euro meer. (specialisatie; narcisme-slachtoffers).

 

 

                  

                        

  • Trauma-therapie. 
  • Regressie Therapie. 
  • Psycho-Energetische Therapie. 
  •                   Coaching- en Counseling.
  • Cognitieve therapie.
  • Innerlijk kind therapie.
  •                   Tekentherapie voor kinderen.
  •                   Vorig leven sessie.
  •                   Intuïtieve sessies.


Tarieven en voorwaarden

De betaling mag contant of via een tikkie ter plaatse. (nog geen pinbetaling mogelijk).Een afzegging of verschuiving van een besproken consult dient altijd minimaal 24 uur van te voren telefonisch te geschieden. Een vergoeding via de zorgverzekeraar is niet mogelijk. Bel gerust voor vrijblijvende informatie: 06-23065872.

Collectief Alternatief Therapeuten (CAT)

Sinds 1 januari 2017 is er een nieuwe wet van kracht (WKKGZ) die verplicht dat alle Alternatief Therapeuten aangesloten zijn bij een, door de overheid erkende, organisatie. Na uitgebreid gescreend te zijn is de Hartkamer aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten (zie afbeelding hier boven). Deze organisatie draagt o.a. zorg voor een constante kwaliteitsbewaking. Tevens voldoet De Hartkamer hierdoor volledig aan de nieuwe klachtenwet.

Intakegesprek.

Een Intake gesprek kost 30 euro en duurt minimaal een uur. Het intakegesprek is noodzakelijk om goed, gedegen en professioneel te kunnen werken. In het intakegesprek bespreken we het probleem, en vaak wordt al snel duidelijk wat de rode draad in uw leven is, waarom u bijvoorbeeld steeds tegen de zelfde dingen aan blijft lopen. Hierdoor krijgen we een goed uitgangspunt om de therapie mee te starten. Tevens geef ik alvast een klein voorbeeld hoe de therapie in zijn werk gaat. Het intakegesprek is éénmalig.

Reisinformatie; Let op: de praktijk is onlangs verhuisd van de Klaas de Rookstraat 69 Hengelo naar de MARTERSTRAAT 47 Hengelo!!

Komt u met de auto? Neem op de A1 de afslag Hengelo Noord. Reist u met de trein dan komt u aan op station Hengelo centrum en neemt u de bus richting Deurningen/Weerselo en stapt uit op de Deurningerstraat halte; Klaas de Rookstraat. U steekt de Deurningerstraat over en gaat het Roershoekpad in na 50 meter lopen slaat u rechtsaf de Marterstraat in en is het het 1e huis aan uw rechterhand; Marterstraat 47 Hengelo.

Openingstijden: overdag en 's avonds.

Zie hiervoor het kopje "contact".

Gratis uitgebreide informatie.

Wanneer u een vraag heeft of een afspraak wilt maken; bel of app naar 06-23065872 of bel 074-8514565.