Tarieven.

Overzicht tarieven per 1 januari 2021

Alle sessies; duur is 1 uur en een kwartier tot max anderhalf uur = 60 euro              

Intakegesprek; duur min. 1 uur = 30 euro.

                  

                        

  • Trauma-therapie. 
  • Regressie Therapie. 
  • Psycho-Energetische Therapie.
  • Cognitieve-therapie.
  • Innerlijk kind therapie.
  • Coaching en Counseling.
  •                   Tekentherapie voor kinderen.
  •                   Vorig leven sessie.
  •                   Intuïtieve sessies.


Tarieven en voorwaarden

De betaling mag contant of via een tikkie ter plaatse. (nog geen pinbetaling mogelijk).Een afzegging of verschuiving van een besproken consult dient altijd minimaal 24 uur van te voren telefonisch te geschieden. Een vergoeding via de zorgverzekeraar is niet mogelijk. Bel gerust voor vrijblijvende informatie: 06-23065872.

Collectief Alternatief Therapeuten (CAT)

Sinds 1 januari 2017 is er een nieuwe wet van kracht (WKKGZ) die verplicht dat alle Alternatief Therapeuten aangesloten zijn bij een, door de overheid erkende, organisatie. Na uitgebreid gescreend te zijn is de Hartkamer aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten (zie afbeelding hier boven). Deze organisatie draagt o.a. zorg voor een constante kwaliteitsbewaking. Tevens voldoet De Hartkamer hierdoor volledig aan de nieuwe klachtenwet.

Intakegesprek.

Een Intake gesprek kost 30 euro en duurt minimaal een uur. Het intakegesprek is noodzakelijk om goed, gedegen en professioneel te kunnen werken. In het intakegesprek bespreken we het probleem, en vaak wordt al snel duidelijk wat de rode draad in uw leven is, waarom u bijvoorbeeld steeds tegen de zelfde dingen aan blijft lopen. Hierdoor krijgen we een goed uitgangspunt om de therapie mee te starten. Tevens geef ik alvast een klein voorbeeld hoe de therapie in zijn werk gaat. Het intakegesprek is éénmalig.

Reisinformatie.

Komt u met de auto? Neem op de A1 de afslag Hengelo Noord en u bent ongeveer 1500 meter van de praktijk. Reist u met de trein dan komt u aan op station Hengelo centrum en neemt u bus lijn 11. Het is ongeveer 10 minuten met de bus, de bushalte Schothorsthoek is op 100 meter van de praktijk aan de Klaas de Rookstraat 69.

Openingstijden: overdag en 's avonds.

Zie hiervoor het kopje "contact".

Gratis uitgebreide informatie.

Wanneer u een vraag heeft mail die dan naar info@dehartkamer.nl of vul het contactformulier in. U krijgt dan z.s.m. antwoord. Wilt u een afspraak maken? Voeg dan ook uw telefoonnummer toe, u wordt dan z.s.m. gebeld voor een afspraak.