Nieuws

Opleidingen.

Per september 2019 ben ik eigenaar en docent van Siotwente.nl De Sio bestaat reeds 30 jaar, en heeft leslocaties in Gelderland, Limburg en Twente.

De Sio verzorgt:

  • De 3 jarige deeltijd beroepsopleiding tot Psycho- Energetisch Therapeut.
  • De opleiding tot meditatietrainer.
  • workshop verandering en groei.

2019: De opleiding tot Psycho- Energetisch Therapeut in Twente:

Deze opleiding start 18 september 2019, er zijn 18 lesdagen. De lessen worden dit jaar op woensdag gegeven in de Zwanenhof te Zenderen. De opleiding is geaccrediteerd door het CRKBO, aangesloten bij de Stichting Opet, en de Vereniging voor Energetisch therapeuten VVET.

GEEF JE OP VOOR 31 AUGUSTUS, VOL IS VOL!

De opleiding tot meditatietrainer bestaat uit 9 lesdagen en is nog niet ingepland. Deze opleiding zal eveneens in De Zwanenhof te Zenderen gegeven gaan worden.

Mocht je belangstelling hebben voor bovenstaande opleidingen kijk dan op Siotwente.nl of mail naar info@siotwente.nl of bel: 06-23065872.

Herstellen van Narcistisch misbruik.

Wanneer je wilt weten hoe je volledig kan herstellen van narcistisch misbruik, kan ik je vertellen dat o.a. geleide-meditaties een enorm helend effect hebben. Er komt natuurlijk heel wat meer bij kijken, maar mijn eigen herstel heb ik vooral te danken aan de bovenstaande opleiding tot psycho- energetisch therapeut, waar veel gewerkt wordt met geleide-meditaties. Het is dan ook geen toeval dat ik deze opleiding zelf ben gaan geven! Ben je een gevoelsmens en lijkt het je een leuke manier om, en te herstellen, en ook therapeut te worden? Kijk dan op siotwente.nl Wil je alles lezen over narcisme kijk dan op mijn website narcisme.nl